header-admin-clean@4x.png
 
 

Dynamisk person med känsla för administration och konst sökes för jobb i kreativ miljö

Malmö - heltid/deltid

Vill du arbeta med att inspirera och göra kulturupplevelser tillgängligt för alla? Vi erbjuder en spännande tjänst i en växande organisation där konst och kultur står i centrum. Att vara del av Artscape innebär en intressant arbetsplats i en kreativ och utvecklande miljö.

I rollen som koordinator kommer du vara en spindel i nätet och delaktig i organisationens alla delar, från planering till slutfört projekt. En nyckelperson som ser till att verksamheten rullar på.

Du kommer arbeta brett och självständigt med varierande arbetsuppgifter, både administrativt och praktiskt. Exempel på uppgifter:

• Hantering av bidragsansökningar och sammanställningar
• Bokning av möten och resor
• Bokföring och utbetalningar
• Kontakt med konstnärer och partners

Du kommer även vara ett praktiskt stöd under pågående projekt, vid till exempel festivaler, seminarier, workshops och konstnärssamtal.

Då vi är ett relativt litet team med ständigt nya utmaningar framför oss kommer du även att stötta andra delar av projekten, såsom att skapa underlag för det dagliga kommunikationsarbetet, övergripande strategi eller presskontakt.

Vem är du?

Vi söker dig som är dynamisk, strukturerad och kreativ. Du ska kunna jobba lika väl tätt ihop med resten av oss andra på organisationen som på egen hand. Du måste kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i både svenska och engelska. Ytterligare extraspråk är meriterande.

Vi kräver ingen tidigare arbetserfarenhet inom konst eller gatukonst men en passion för vad vi gör är såklart ett stort plus! Tjänsten är på heltid (100%), men vi är öppna för en start på deltid (25%) för att t.ex möjliggöra avslutande studier fram till sommaren

Låter det intressant? Tveka inte på att skicka in en ansökan med CV och personligt brev senast 15 maj.

Kontaktperson:

Fredrik Åkerberg
fredrik@artscape.se
0739280551