Artscape in the newsFaktarutor 2019

ARTSCAPE SAGA

När: 27 maj till 16 juni 2019.
Var: 12 kommuner medverkar i projektet: Ale, Alingsås, Härryda, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Lilla Edet, Mölndal, Partille, Stenungsund, Tjörn och Öckerö.

Projektet genomförs av Artscape i nära samarbete med de deltagande kommunerna och Nordsjö färg samt med stöd av Svenska Postkodstiftelsen och Västra Götalandsregionen. Projektets aktiviteter är gratis och öppna för alla. Artscape är en ideell organisation och en av världens ledande aktörer inom urban samtidskonst. Sedan 2014 har de genomfört storskaliga projekt i Malmö, Göteborg och Värmland.

ARTSCAPE 2019 LJUSDAL

När: 2–4 augusti 2019
Var: Bagargränd, Ljusdal, Hälsingland

ARTSCAPE 2019 LJUSDAL genomförs i samarbete med Ljusdals kommun, Systrarna Öhman, Region Gävleborg, Nordsjö färg samt lokala samarbetspartner. Festivalen är helt gratis och öppen för alla. Artscape är en ideell organisation och en av världens ledande aktörer inom urban samtidskonst. Sedan 2014 har de genomfört storskaliga projekt i Malmö, Göteborg och Värmland.


Media kit

Organisation overview, project information, festival photos and the latest logos are made available in our Media kit. Copyright Artscape 2019.


Press enquiries: Daniel Wakeham / daniel@artscape.se / +46 (0)73-683 99 22